Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kényelem, stílus, harmónia - kutyáknak is!

Hírek

Általánosságban a kutyaágyakról

Általánosságban a kutyaágyakról

2024. 01. 11. 13:42:47 MDYD
Néhány fontos szempont, amiket érdemes figyelembe venni a kutyaágy kiválasztásakor!
Téli Esték - hol szeret aludni a kutya?

Téli Esték - hol szeret aludni a kutya?

2022. 01. 12. 12:10:54 MDYD
Sok kutatás készül a kutyák viselkedésével kapcsolatosan, ami azt vizsgálja, hogy mi a helyes kutyatartás. Családtag vagy háziállat? Mi nem szeretnénk ebben a kérdésben állást foglalni, csak megosztjuk veletek a saját kis megfigyelésünket, hogy a mi kis tacskónk hol tud jót pihenni. Saját kutyafekhely vagy kanapé?
Milyen a jó kutyafekhely? Kényelem, praktikum, megjelenés!

Milyen a jó kutyafekhely? Kényelem, praktikum, megjelenés!

2021. 05. 27. 17:04:16 MDYD
Kedvenceink a legkülönbözőbb helyeken tudnak a leheveredni a lakásban a nap legkülönbözőbb szakában. Valamikor a napfényben úszó részt keresik, valamikor a hideg kövön dobják le magukat és van, amikor elvonulnak a saját kis kuckójukba pihenni. Sok gazdival beszélgetünk és gyakran szóba kerül, hogy minek legyen külön fekhelye a kutyának a lakásban, hiszen az esetek többségében ott van velem a heverőn, vagy a lábamnál a földön.
Kis- és nagytestűk ebek

Kis- és nagytestűk ebek

2021. 01. 11. 14:09:00

Számos különbség van egy kis- és egy nagytestű kutya tartása között, de akármelyik fajtát is választjuk ú családtagunknak, nem szabad elfelejtenünk, hogy minden kutyusnak szüksége van a törődésre, szocializálódásra és a gazdival töltött időre, illetve játékra, hiszen csak ebben az esetben érhetjük el, hogy a lehető legbolDogabb legyen négylábú barátunk.

BolDog barátaink

BolDog barátaink

2021. 01. 11. 11:38:02

Ma már egyre többen tartanak valamilyen állatot, ám a gazdiknak csak kisebb része tartozik a felelős állatartók közé. Sok ember azt gondolja, hogy egy kutyát vagy bármilyen állatot csak etetni és itatni kell, ám ez közel sem ilyen egyszerű. Egy állattal törődni kell, foglalkozni, játszani vele, amikor csak lehetséges, hiszen ennek is köszönhető, hogy később a legjobb barátainkká válnak, akik életük végéig kitartanak mellettünk.

Dolgok, amik garantálják kutyusunk boldogságát

Dolgok, amik garantálják kutyusunk boldogságát

2021. 01. 07. 15:56:43

Kiskedvenceink is mindig örülnek, ha meglepjük őket egy kis aprósággal, esetleg lecseréljük elhasználódott fekhelyüket egy újabbra, vagy éppenséggel egy új családtagnak keresünk megfelelő ágyat. Manapság már nem kell aggódnunk, hogy megtaláljuk-e még a pöttöm négylábú barátunk érkezése előtt a tökéletes ágyat, mert számtalan praktikus, divatos, különböző stílusú, lakásunkhoz tökéletesen illő kiegészítőket találhatunk a boltokban és az interneten, legyen szó akár a pöttömökről, akár a nagyobb testű kutyusokról.

Az oldal tetejére